Bikes, Coffee & more

Bikes, coffee and more is terug! Zondag 10 September 2023
Als afsluiter van het motorseizoen willen we ons goed hart nog eens laten zien samen met jullie, daarom organiseren we deze dag volledig ten voordele van het goede doel. Dit jaar gaat het naar Hope 4 Pets!
Tijdens deze dag organiseren wij een motorrit van +/- 90km, de gehele route kan worden geïmporteerd via een gpx bestand naar je GPS of GSM toestel.
Voor de old school rijders zullen we ook de mogelijkheid voorzien om een uitgeprinte versie (bolletje – pijltje) te verkrijgen.
Voor de grote dierenliefhebbers die hun trouwe viervoeter meebrengen voorzien we ook een wandeltocht van iets meer dan 5km. Deze tocht zullen we begeleid doen om bepaalde uren.
Ook hier zullen we nog een uitgeprinte versie verzorgen voor de mensen die graag individueel de tocht willen verkennen.
Om in een leuke sfeer te blijven is er koffie en diverse dranken en zullen er pannenkoeken zijn.
Inschrijvingen zijn bij BIKERSZONE (Vlamstraat 5.1 – 9450 Denderhoutem)
…Vanaf 9u tot 12u.
Motorrit:
* €10 Rijder & €5 Passagier
…Vanaf 9u tot 14u.
Wandeltocht:
* €5
Voor deze inschrijvingen vragen we om cash mee te brengen.
” Hope4pets werd opgericht om verschillende asielen in binnen- & buitenland te ondersteunen met financiële steun en dmw het inzamelen van hulpgoederen.
Helpen kan via donaties, peter en/of meterschap van honden, lidmaatschap, deelname aan events, organiseren van benefietacties, sponsoring door bedrijven in gelden of in materialen en delen van onze berichten.
De asielen die we steunen bezoeken we persoonlijk om ons ervan te vergewissen dat de honden op de eerste plaats komen.
Met de ingezamelde gelden worden de facturen van de asielen betaald maw dierenartskosten, voeding, medicatie, water en electriciteit etca. Deze betalingen geschieden rechtstreeks aan de leveranciers, de uitgevoerde overschrijvingen worden gepost op onze pagina.
We zamelen ook materialen in hier in België die dan om de 4 maanden met transport over de weg vertrekken naar de asielen.
Het gaat dan om:
– voeding en snoepjes
– medicatie
– manden
– speeltjes en snoepjes
– lijnen en halsbanden
– draadkooien
– linnen
– zwembadjes
– etca “
Translate »

Pin It on Pinterest

Share This