Dainese Custom Works

EEN PAK OP MAAT EN EEN GEHEEL DESIGN VOLGENS JOUW KEUZE

Designed by your dreams

Motorrijden is altijd al een kwestie van individualiteit geweest, creativiteit en innovatie. Custom Works zet Dainese’s innovatie en vakmanschap geheel tot uw dienst. Elke centimeter op maat gemaakt voor uw lichaam. Elke gekozen functie volgens uw eigen wensen. Handgemaakt met zorg en passie.

UNIQUE,                   JUST LIKE YOU

Custom Works betekent meer dan op maat gemaakt, het gaat om volledige vrijheid van keuze. Pasvorm, kleuren en accessoires kunnen volledig worden aangepast voor uw uniek handgemaakte kledingstuk.

Laat u meten door onze professionele consultants en laat uw favoriet kledingstuk in de vorm van uw eigen lichaamsverhoudingen uitwerken.

Verander de leerkleuren en selecteer de accessoires die u wilt, van sliders tot metalen platen, met keuze uit een uitgebreid palet.

Pas uw kledingstuk aan met tekst en afbeeldingen. Uw naam, uw geluksgetal, uw favoriete afbeelding … het kan allemaal worden toegepast op uw kledingstuk om het nog unieker te maken.

Configuratie

Samen kijken we naar de mogelijkheden tot kleuren en designs op de simulator

Controle Maatwerk

Na het kiezen van het juiste design gaan we over naar het opnemen van de maten, deze geven we dan als volgt door aan Dainese

Maatwerk

Na goedkeuring van zowel U en Dainese wordt alles verwerkt bij het Custom Works Center in Italië, wachttijd valt tussen de 8 a 10 weken

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This